نام کتاب :تعادلت را حفظ کن
جمع آوری و خلاصه:هانیه سخایی
نویسنده:وین دایر
درباره نویسنده:
وین دایر یک روانشناس سخنران آمریکایی و نویسنده می باشد. او در شهر دیترویت از توابع ایالت میشیگان ایالات متحده به دنیا آمده است. وین دایر در حال حاضر در دانشگاه سنت جان سرگرم کار پژوهش است.ویلای تاکنون هزاران نفر از انسان های شکست خورده را به بالاترین درجه آرامش کامیابی و ثروت رسانده است.
چکیده:
اگر انسان رو به سوی خوبیها و زیباییها داشته باشند و متناسب با آن رفتار انسان رو به سوی خوبیها و زیباییها خواهد بود و اگر بلعکس تفکر انسان را به سوی بدی ها و زشتی ها داشته باشد رفتار او هم چنین خواهد بود.در نهایت اعمال انسان سرنوشت او را معین خواهد کرد. در این کتاب راجب چگونگی حفظ تعادل در زمینه رفتار انسان پرداخته شده است.با خلاصه ای از این کتاب با ما همراه باشید.
خلاصه کتاب:
برای مدتها بزرگترین دستاورد بشری رویای او بود.درخت بلوط در میوه بلوط ،پرنده در تخم هایش نهفته است و در عالیترین نگرش به جایگاه روح، چون فرشته ای است که از خواب برخاسته و بال هایش را برافراشته است. رویا بذر حقیقت است…
یکی از بزرگترین تعارضات موجود در حیات شما،عدم تناسب بین حیات روزمره،با همه روزمرگی و عادات و رویایی است که شما به واسطه وجود راه های خارق العاده رضایت بخش در زندگی، در وجودتان احساس می کنید.
عدم وجود تعادل بین رویاها و عادت ممکن است بسیار ظریف باشد و لزوماً خود را به صورت علائم مشخصی چون تیر کشیدن قلب، افسردگی، بیماری یا نگرانی بروز نمی دهد.بیشتر مسلمان است که گویی یک همراه ناخوانده در کنار شماست و دائم در گوش شما می خواند که چیزی را نادیده گرفته اید.این مسئله غالباً مثل وظیفه یا تجربهای است نامکشوف که شما در بخشی از حیات خویش به آن دست یافته اید.
عادت فکر کردن بصورت هماهنگ با رویا :
اسکار وایلد میگفت: همه ما در قهقرا زندگی میکنیم ولی نگاه برخی از ما به ستارگان است. این یک مثال بی نظیر است برای معنای هماهنگ کردن نگرش و تفکرات خود به گونهای که با آنچه احساس می کنید هدف شما از بودن در این جاست که تعادل داشته باشد. تفکری مثل اینکه قصد من این است که جایی برای کمک به کودکان محروم بسازم. این تفکر در واقعیت به پیامی مبدل میشود برای کائنات. اگر واقعاً باور دارید که برای رسیدن به هدف در اینجا هستید، پس باید بذر انرژی را بکارید که با این رویا هماهنگ است. اصلاً مهم نیست که تحت چه شرایطی زندگی میکنید. وقتی کار به تعقیب این هدف متعالی می رسد، موقعیت های شما اصلاً اهمیتی نخواهد داشت. حضور عدهای بدبین نباید شما را از نیل به هدف تان با تردید مواجه سازد.
یکی از علائم نزدیک بودن ضعف اعصاب وجود این باور است که کار از همه چیز در زندگی مهمتر است.برتراند راسل
کلید رسیدن به تعادل در تمایلات تان در یافتن آرامش در آنچه می خواهید کسب کنید، نهفته است. این موفقیت عملکرد و ادامه حیات این درک را باید در پی داشته باشد که چیزی به عنوان استرس و تنش وجود ندارد مگر برای آن دسته از افراد که تفکرات پرتنش دارند. اصلا پیچیده نیست.به همین سادگی! هنگامی که شیوه نگرش خود را نسبت به جهان عوض می کنید، جهانی که با آن می نگرید ،تغییر خواهد کرد.
کلید رسیدن به تعادل در تمایلات تان در یافتن آرامش در آنچه می خواهید کسب کنید، نهفته است.
استرس یک مفهوم درونی است. شما نمی توانید یک ظرف را با آن پر کنید چون استرس یک مفهوم مادی نیست. شما نمی توانید به چیزی اشاره کنید و بگویید: بفرما! این استرس است! چرا که اصلاً چنین قالبی برای آن متصور نیست. با این وجود ۱۱۲ میلیون نفر در آمریکا به واسطه علائم مربوط به استرس دارو مصرف میکنند علائمی نظیر خستگی، تپش قلب، سوء هاضمه یا یبوست و اسهال، پرخوری، کم اشتهایی، بی خوابی، نگرانی و اضطراب و … این اسامی مثل یک لیست بی پایان ادامه می یابند. جالب اینجاست که علت آنها چیزی است که اصلاً در عالم ماده وجود ندارد. داشتن عدم تعادل در این نتایج استرس سنجی شما را به یکی از میلیون ها نفری تبدیل می کند که برای کنترل علائم خویش به دارو نیاز دارند. این به این معناست که شما غالباً به این دلیل که از حیات خود لذت نمی برید و به شدت تلاش می کنید تا چیزی را به دست آورید، خسته و دلزده هستید.غالبا اینطور حس می کنید که در حال دویدن روی یک«تردمیل»بی انتها هستید.تمام این فشار مربوط به تلاش و کار بسیار ممکن است جوایز مادی فراوانی در پی داشته باشد اما در عین حال حسی از پوچی و بی هدفی را به شما القا می کند.اگر این حس برای شما آشناست پس باید شما هم در نگرش خود به زندگی و کار تجدید نظر کنید و خود را با رساندن به تعادل از چنگ علائم استرس برهانید.
شما نمیتوانید صورت خود را ببوسید:
بهتر است به واسطه آنچه که هستید مورد تنفر قرار گیرید تا به واسطه آنچه نیستید، مورد عشق و علاقه واقع شوید.
هنگامی که بین آنچه می خواهید باشید با آنچه در واقع هستید، تعادل ایجاد می کنید، یک حس لذت بخش متمایز از متعادل بودن در شما به وجود خواهد آمد این بدان معنا نیست که شما در پی تایید و تمجید برای عشق و احترام از سوی دیگران هستید. بیشتر مثل آن است که شما در جهان به نحوی زندگی می کنید که با تمایل درونی تان در مورد تبدیل شدن به آنچه هستید، همخوانی داشته باشد.شما این کار را ابتدا با درک حس سوء تعبیر دیگران در مورد خود انجام می دهید و سپس با تعیین اینکه حرفها و اعمالتان با حقیقت تفکرات درونی تان هماهنگی دارد یا نه، آن را به پایان میبرید.این ارزیابی در نهایت شما را به درکی رهنمون می سازد که باعث مقایسه آنچه از خود در خارج بروز می دهید و آنچه در درون میخواهید بروز دهید، خواهد شد.
هر چیز در عمق وجود خود، وحشت آور است. یک چیز ناامید که یاری ما را می طلبد.
صرف وقت و عمر با ارزش خود در تعقیب چیزی که مطلوب تا نیست و هرگز به اندازه کافی از آنجا که مذبوحانه در پی رسیدن به آن هستیم به دست نخواهیم آورد، خوشبختانه این از آن دسته عدم تعادل هایی است که نسبتاً ساده اصلاح می گردد علیرغم همه آنچه ما در مورد اصلاح اعتیادها بیان نموده ایم. این مفهوم مبارزه و غلبه بر اعتیاد دیدگاه نادرستی است. من معتقدم باید این روان را با خارج کردن این کلمات از ذهن شروع کنیم .
مارتین لوترکینگ جونیور یک بار گفت که تنها راه تبدیل کردن یک دشمن به یک دوست از طریق ابراز عشق است نه نفرت یا مبارزه. ما چیزی را فتح نمیکنیم و نیز چیزی برای جنگیدن وجود ندارد نتیجه این دستاورد را هنگامی که برای کسب تسلط بر چیزی با آن می جنگیم در نظر به یباورید.مثلاً هنگامی که جنگ برای غلبه بر فقر اعلام شد، میزان فقر در جهان افزایش یافت. اعلان جنگ علیه مواد مخدر تنها تعداد زندانیان را سه بار افزایش داد و مواد محل کتری را برای جوانان به ارمغان آورد.
هر چیز در عمق وجود خود، وحشت آور است. یک چیز ناامید که یاری ما را می طلبد.
جنگ یا جنایت، جانیان بیشتری را به بار آورد و نیز ترس ،نظارت ،تخریب،بی اعتمادی و سوء استفاده های بیشتر مأمور این قانون را.جنگ علیه ترور ما را به افرادی تبدیل کرد که رفتار ما نسبت به آنهایی که برچسب تروریست دارند، بر تعداد آنها افزود.
این است دلیل آنچه در قبل به آن اشاره شد: حقیقت کائنات این است که ما در یک سیستم انرژی زندگی میکنیم که مبنای آن قانون جاذبه است. این همان چیزی است که ما کل روز به آن فکر میکنیم.اگر به چیزهایی که از آنها نفرت داریم، فکر کنیم، این همان انرژی است که ما به تمایلات خود می دهیم. دراین سیستم است که ما آنچه را که می اندیشیم، جذب می کنیم.در نتیجه آنچه را که از آن نفرت داریم جذب خواهیم کرد. ما بر اساس تفکرات خویش عمل میکنیم: تفکرات ما بر اساس تنفر ،خوشونت، مبارزه و جنگ اعمال مبتنی بر نفرت و خشونت مبارزه و جنگ را به بار خواهد آورد.عجیب است که ما نتیجه این تفکرات را در اعمال خویش خواهیم دید، حتی اگر نیت های ما به صورت مثبت با انرژی خداوند هماهنگ باشد، ما هر آنچه را که می اندیشیم به دست می آوریم.
خداوند اراده کرده که ما همه چیز داشته باشیم. گونه که به زندگی خود ادامه می دهیم قانون وفور خداوند را عملی می سازیم اما آن را فقط هنگامی درست انجام میدهیم که میفهمیم به اندازه کافی چیزهای خوب در اطراف ما هست. فقط زمانی که می فهمیم نعمت های خداوند کاملا فراگیر و رایگان در اختیار ما قرار داده شده است ،درست مثل هوا و نور خورشید…
سوالات متداول:
۱_با خواندن این کتاب به چه چیزی دست پیدا میکنید؟
۲_آیا این کتاب در زمینه تجارت نیز اهمیت دارد؟
۳_این کتاب برای چه کسانی مناسب است؟
۴_کلید رسیدن به تعادل در چیست؟
۵_عدم تعادل بین رویا و عادت باعث بروز چه مشکلاتی میشود؟
درباره هانیه سخایی:
هانیه سخایی مدیر گروه هنری” بیا “می باشد. ایشان معتقد هستند که اگر بازی را ترک نکنید دیر یا زود پیروز می شوید.و همیشه این تفکر در ذهن هانیه سخایی جاری است که مرز بین بدبختی و خوشبختی تنها داشتن یک کارت کتابخانه است . این ندا در هانیه سخایی زمزمه ای مااندگار است گه یا انجام بده یا انجام نده،سعی ام را می کنم معنا ندارد !!
مدرک کارشناسی خود را در سال ۱۳۹۹ در حسابداری از دانشگاه پیام نور اخذ نمود.ولی علاقه مند به کارهای هنری بخصوص در حوزه کتاب و کتابخوانی است .هانیه سخایی در این اندیشه است که چطور می توانیم همه را به کتاب خواندن علاقه مند کنیم.همیشه به این فکر می کند که چرا با وجود صدها سال پیدایش حرفه ای کتاب چرا هنوز مردم از مطالعه فرار می کنند .یک خبر خوب این است که هانیه سخایی قصد دارد که روشی نوین در عرصه صنعت کتاب و کتابخوانی بوجود بیاورد.و گروهی از علاقه مندان به این حوزه را مدیریت می کند.
او علاقمند به تدریس و انجام پروژه های مرتبط با حوزه کتاب است و هم اکنون نیز در زمینه تولید کتاب های صوتی ،تصویری و پویا مشغول به فعالیت می باشد. از آرزوهای هانیه سخایی جهانی بدور از جهل و توهم دانایی می باشد.از ویژگی های اصلی ایشان شرکت در کار گروهی است.